Hudløst ærlig Rune efter nederlag: Jeg mistede fuldstændig fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hudløst ærlig Rune efter nederlag: Jeg mistede fuldstændig fokus

Hudløst ærlig Rune efter nederlag: Jeg mistede fuldstændig fokus
Hudløst ærlig Rune efter nederlag: Jeg mistede fuldstændig fokusProfimedia
Holger Rune røg mandag ud af Italian Open efter et nederlag i tre sæt til argentinske Sebastian Baez.

Han vandt første sæt 6-2 og kalder det et "solidt sæt", hvor han traf gode beslutninger.

"Men jeg mister fuldstændig fokus i andet sæt, og også en del af tredje sæt, hvor jeg ikke rigtig finder mit niveau. Det var mangel på fokus, der afgjorde kampen", siger Rune til TV 2 Sport.

Den 21-årige dansker tabte de to sidste sæt 2-6, 3-6 og mener selv, at fokus muligvis røg, fordi kampen blev senere end forventet, og han derfor ikke havde spist og drukket tilstrækkeligt.

Rune er røget ud i tredje runde i både Italian Open og Madrid Open senest, og den mindre gode form er ikke lovende forud for French Open, der starter om en god uges tid.

Formen er en skarp kontrast til sidste år, hvor han vandt en turnering i München på grus og siden nåede finalen i Italian Open som optakt til grand slam-turneringen.

"Hvis jeg kan gå ind og vinde French Open og opfylde mine drømme der, så er jeg egentlig pisseligeglad med, hvordan jeg har gjort det i de her turneringer".

"Sidste år havde jeg en perfekt forberedelse, og der vandt jeg heller ikke. Så lad os prøve med en dårlig forberedelse og se, om jeg kan vinde den her gang", siger Rune med et smil.

Rune var i august oppe og runde fjerdepladsen på verdensranglisten. På mandag er han i bedste fald nummer 13 på den kommende udgave.